Elevtenester

Stabel med bøker frå skulebiblioteket

Her finn du informasjon om ulike tenester me tilbyr deg som er elev ved skulen vår.

Biblioteket

I tillegg til læremidlar har skulebiblioteket eit godt utval bøker i fleire sjangrar. Me har og eigen seksjon med bøker på nynorsk og bøker med forfattarar eller tema frå Sogn og Fjordane. Det er fleire stadar i biblioteket ein kan sitte å arbeide, både åleine og i grupper. Me kan og hjelpe til med å skaffe bøker til særemne, eller den spesielle boka du berre brenn etter å lese.

Frå torsdag 24.august til fredag 8. september er skulebiblioteket bemanna kvar skuledag frå 08.00 - 12.00. Resten av skuleåret er biblioteket åpe heile åpningstida til skulen, men kun bemanna onsdagar frå 08.00 - 12.00.

Kantina.

Noko å ete?

Har du det litt for travelt om morgonen til å ete frukost? Kvar tysdag og torsdag serverar me næringsrik og god frukost i kantina. Tysdagar er det havregraut med tilbehør, medan det torsdagane er brødmat med eit godt utvalg pålegg på menyen.