Årdal vidaregåande skule
Bilde: Janos Foto

Ubemanna dagar i sommarferien

16. juli 2019

Ferieavviklinga er i gang for fult på Årdal vidaregåade skule. Her kan du sjå når det er bemanning på skulen og kven du kan kontakte. 

Illustrasjonsfoto

Endringar i fråværsreglement

03. juli 2019

Under kan du sjå endringane som er gjort i fråværsreglementet. Ein del av køyreopplæringa kjem no inn som dokumentert fråvær. 

Illustrasjonsfoto

Starte VG1? Då treng du elev-pc

24. juni 2019

Alle VG1-elevar skal stille med berbar datamaskin frå fyrste skuledag. Nye elevar som startar VG1 for fyrste gong kan kjøpe subsidiert elev-pc gjennom ATEA. 

Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Best i landet på gjennomføring

17. juni 2019

Sogn og Fjordane er best på gjennomføring i vidaregåande opplæring både på studiespesialiserande og yrkesfag. Fire av fem elevar har gjennomført opplæringa etter fem år.

skulen001

Ferievikar 2019

08. mars 2019

Sogn og Fjordane Fylkeskommune, bygge- og eigedomstenesta - søkjer ferievikar ved Årdal Vidaregåande skule for sommaren 2019

skulen001

Ynskjer du lærestad i faga IKT-servicefag eller dataelektronikar?

19. februar 2019

Ynskjer du ein spanande lærestad i faga IKT-servicefag eller dataelektronikar? Då kan vi tilby læreplass hjå IKT drifts- og utviklingstenesta i Sogn og Fjordane fylkeskommune. Vi har til ei kvar tid ca. 15 lærlingar i staben. I år skal vi ta inn inntil 8 nye lærlingar.

Foto: Fjordfilm UB

Lifebag UB tok heim den gjevaste prisen på fylkesmessa!

15. februar 2019

Lifebag UB frå Årdal vgs vann prisen for beste ungdomsbedrift på fylkesmessa. I april dreg dei vidare til NM for ungdomsbedrifter.  

Foto: Jessica Smith

Vg2 Kjemiprosess

11. januar 2019

Garantert læreplass om du vel Vg2 kjemiprosess ved Årdal vidaregåande skule. Klikk deg inn for å sjå video om korleis det er å vere elev på kjemiprosess ved Årdal VGS.

meld frå om mobbing

Fylkeskommunen med lågterskeltiltak mot mobbing

05. september 2018

Det er nulltoleranse mot mobbing, vald og diskriminering i vidaregåande opplæring i Sogn og Fjordane. No er det enklare enn nokon gong å seie i frå, gjennom ein meldeknapp.